System Shock Remake 399 TL'den Çıkış Yaptı

31.05.2023 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Nightdive Studios'un ve yayıncılığını ise Prime Matter'ın üstlendiği bilim kurgu temalı nişancı aksiyon oyunu System Shock Remake çıkışını gerçekleştirdi. Bugün itibarıyla oyunculara sunulan yapım Steam ve Epic Games üzerinden 399 TL'den satışta.
 
System Shock Remake bizlere neler sunuyor?
 
 
 
System Shock, klasik oynanışını yeni düzenlemelerle ve iyileştirmelerle beraber üst seviyeye çıkarıyor. Yeni sürüm içerisinde yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller, iyileştirilmiş bir arayüz ve daha fazlası yer alıyor.
 
1994 yılı içerisinde çıkış yapan orijinal oyunun ardından 2023 yılında yeni bir sürüm ile karşımıza gelen System Shock, oyun dünyasının en ikonik kötülerinden biri olan SHODAN'ın orijinal seslendirme sanatçısına sahip.
 
Oyunda orijinal oyunun yansımalarını hissederken diğer yandan üzerimize doğru gelen düşmanları alt etmeye çalışıyor ve bu kapsamda kendi yeteneklerimizi geliştirmeye uğraşıyoruz. Retro tasarımın modern teknolojiyle birleşmesini temel alan yapımda ateş ediyor, saldırıyor, sürünüyor, tırmanıyor ve sıçrayabiliyoruz.
 
Oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 21 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler