System Shock Remake bir erteleme daha yaşıyor!

15.03.2023 12:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Nightdive Studios tarafından oyunculara sunulacak korku temalı aksiyon macera oyunu System Shock'ın yeniden yapım sürümü (remake), daha önce planlanan Mart ayı çıkış tarihinden 30 Mayıs'a ertelendi. Oyun bu tarihte Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonra PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelecek. Konsol sürümlerinin çıkış tarihi belli değil.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Yeniden yapım sürümlerin bolca çıkış yaptığı içerisinde bulunduğumz süreçte System Shock remake bir ertelemeye maruz kaldı. Ekip bu konuda hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları bildirdi: "Oyunu öncelikle Mart ayının sonuna kadar piyasaya sürmeyi planlıyorduk ancak işler istediğimiz şekilde gitmedi. Sonuçta biz de insanız (Shodan'ın aksine)." Shodan, System Shock ve System Shock 2'nin ana düşmanı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun remake sürümü birçok geliştirmeyi ve özelleştirmeyi bünyesinde barındıracak aynı zamanda Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkacak. Bu sürümde yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam ve Epic Games store üzerinde 399,00 TL'den satışta. Ayrıca Steam'de bir demo sürümü bulunuyor. Dilerseniz ücretsiz bir şekilde demoyu indirebilir ve oyunun bir kısmını deneyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler