THQ: Homefront, Amerikan Sempatizanlığı Yapmayacak

Homefront'un kurgusunda Kuzey Kore, Amerika'dan daha büyük bir güç haline geliyor.
05.01.2011 15:45 Levent Polater

 
    Kaos halkla ilişkiler patronu Jeremy Greiner'dan Homefront ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi. CVG'ye yaptığı açıklamada Homefront'un Londra üzerinde tasarlanan bir oyun da olabileceğini ancak son olarak buna karar verildiğini açıkladı. E3'te de THQ'dan Danny Bilson, Homefront'un sıradaki yapımının Londra'da geçebileceğini söylemişti.
 
     Greiner ise konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “Bu Amerikan bayrağı taşıyan oyunlardan değil. Bizim için dünyadaki tüm insanların bu farklı tema işleyişini anlamaları çok önemli. Amerikan vatanseverliğini tetiklemekle ilgilenmiyoruz. Umuyoruz ki burada uyguladığımız tema evrensel olacak. O yüzden kesinlikle Homefront London yapabilirdik. Hatta Twitter sayfamızda Homefront Reykjavik yapabileceğimizle ilgili bir şaka bile yapmıştık. Her şeyi yapabiliriz."

    Kuzey Kore'nin Amerikayı işgal etmesiyle ilgili çok farklı bir konuyu benimseyen Homefront, klasik Amerika vatanseverliği temasını taşıyan oyunlara hiç benzemiyor. Biz güzel olanı oynarız oynamasına da bakalım Amerikalılar bu alışkın olmadıkları duruma nasıl bir tepki verecekler. Merakla bekliyorum. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler