THQ: Homefront'un En Az 2 Milyon Satması Gerek

Cehenneme dönmüş ülkeyi kurtarabilmek, artık sivil halkın direnişine bağlı
11.03.2011 10:50 Alkan Adakaner


     THQ mali müdürü Paul Pucino, firmanın en çok ön-alım yapılan oyunu olan Homefront'un maliyeti karşılaması için en az 2 milyon satması gerektiği görüşünde. Bu satış rakamının zarar etmemek için önemli olduğunu söyleyen yetkilinin beklentileri bir hayli büyük anlaşılan.
 
     Amerika'da 200.000 ön-alım sonrası firmanın beklentileri daha da büyümüş ve FPS oyunlarının da genel olarak çok sattığını göz önüne alırsak 2 milyonluk satış rakamının gerçekleşmesi zor değil; fakat Pucino durumu biraz abartıyor gibi görünüyor.
 
     2 milyon satan bir oyun da rahatlıkla kâr getirecektir. Dünyada bu rakamın altında satış yapıp kâr eden bir çok oyun firması var. Üstelik Homefront'un L.A Noire veya Red Dead Redemption gibi çok üst düzey bir teknolojisi bulunmuyor.

      Yine de oyun üzerinde 3 yıldır çalışdığını ve farklı bir atmosfer için büyük çaba harcandığını da göz önüne almak gerek. Farklı bir FPS deneyimi yaşamak isteyenler Homefront'u yakından takip ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler