THQ'nun Beklenen 3 Oyununa Erteleme Geldi!

06.11.2012 00:16 Samet Konuksal


    Maddi açıdan büyük bir krize giren THQ, kimi oyununu iptal ederken, kimi oyununu da erteliyor. Artık her yayınlandığı dönem itibariyle korkuyla okuduğumuz THQ'nun finansal raporları, yine üzücü haberleri elimize ulaştırdı.
 
    THQ'nun finansal yılının ikinci çeyreğine yönelik yayınlanan raporlara göre firmanın beklenen 3 bomba oyununa erteleme geldi. Yayınlanan bilgilere göre Mart ayı adına çıkış tarihi verilen South Park: The Stick of Truth, bilinmeyen bir tarihe atıldı. Firma oyunun çıkışı için en erken tarih olarak Nisan ayını gösteriyor.
 
    Sevilen seri South Park'ın haricinde, strateji severlerin büyük merakla beklediği Company of Heroes 2 ile birlikte ilk oyunuyla damağımızda tad bırakan Metro: Last Light da THQ'nun krizinden nasiplendi. Önceden 2013'ün ilk ayları için hedeflenen bu iki oyun için de THQ, önümüzdeki senenin Mart ayını gösteriyor.
 
İptal edilmediklerine mi sevinsek, ertelendiklerine mi üzülsek bilemedik. Düşüncelerinizi bekliyoruz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 18 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Haziran Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 18 Haziran The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 18 Haziran Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 18 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler