Tabata: BC Final Fantasy 7'yi 3DS'e İsterdim

30.09.2010 10:25 Alkan Adakaner


 
     Final Fantasy serisi hiç kuşkusuz rpg dünyasının efsanelerinden birisi haline geldi. Özellikle Japonya'da dev bir hayran kitlesi olan oyun Square Enix tarafından sürekli yeni oyunlarla destekleniyor.
    
     Nintendo'nun taşınabilir cihazlarında da bu seriyi sürekli görme fırsatı yakalıyoruz. 3DS için de bir Final Fantasy oyunu çıkacağını biliyoruz, ama daha fazlasının gelebileceği konunda eminiz. Bu konuda ilk adım Hajime Tabata'dan geldi.

     3rd Birthday ve Final Fantasy Agito XIII'nun yönetmeni Tabata, Before Crisis Final Fantasy VII'yi 3DS'e uyarlamak istediğini Twitter aracılığıyla şu sözleri kullanarak açıkladı:

      "Eğer 3DS için birşeyler yapacak olsaydım, Before Crisis Final Fantasy VII'yi  yapacağımı düşünüyorum. Senaryo yapısını ve oynanış tasarımını yeniden yapmak isterdim. Sanırım çok sayıda Turk'ü bir arada yönetebileceğimiz bir BCFF7 aksiyon-rpg'si yapardım."

      2004 yılında Japonya'da cep telefonları için bölümler halinde yayınlanan bir oyun olan Before Crisis Final Fantasy VII büyük ilgi görmüştü. Bakalım oyunu 3DS ekranlarında görme şansı yakalayacakmıyız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler