Taika Waititi Thor'un Senaryosunu Bitirmiş, Star Wars'un Senaryosuna Başlıyor

24.07.2020 11:23 Özgür Eroğlu

 
What We Do in the Shadows ve Jojo Rabbit ile başarılı bir yönetmen olduğunu kanıtlayan Taika Waititi, Thor: Love and Thunder'ın senaryosunu bitirdiğini açıkladı ve şimdi de Star Wars'un senaryosuna başlayacakmış.
 
Thor: Love and Thunder'ın senaryosunu bitirdiğini açıklayan Taika Waititi, senaryo için "çılgınca ve romantik" yorumunu yaptı. Filmin 11 Şubat 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.
 
Waititi ayrıca şimdi de Star Wars'un senaryosuna başlayacağını açıkladı. Waititi filmin senaryosunu 1917 filminin senaristi Krysty Wilson-Cairns ile Taika Waititi birlikte yazacak. Bu Star Wars filminin yeni üçleme filmi mi olacağı yoksa ayrı bir film mi olacağı bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler