Take-Two CEO'su: GTA VI Oyun Sektörünün Yeni Kriteri Haline Gelecek

09.08.2022 19:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto serisi, Red Dead Redemption ve daha birçok büyük oyunla ön plana çıkan Rockstar ekibinin bağlı olduğu ana şirket Take-Two Interactive'ten CEO Strauss Zelnick, GTA serisinin yeni oyunu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda GTA VI'nın oyun sektörünü değiştireceğini ve artık bir kriter haline geleceğini belirtti. Ayrıca geliştirmenin iyi gittiğini söyledi.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte beklentilerin aşılması gerektiğinin farklında olduğunu bildiren Rockstar, GTA VI'da yapılmak istenen hedefleri açıkladı. Bu doğrultuda şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz birkaç yılda, kaynaklarımızın çoğunu Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu için harcıyoruz. Oyuncuların beklentilerini biliyoruz. Bu beklentileri aşmanın gerekli olduğunun da farkındayız. Sizleri her zamankinden daha iyi anlıyoruz. Bir sonraki oyunun da her zamankinden daha iyi olmasını ve üst düzey bir deneyim sunmasını istiyoruz." 
 
Son olarak bugün Take-Two yeni güncel oyun satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda Grand Theft Auto serisi, 380 milyonun üzerinde satışla Take-Two'nun en çok satan franchise'ı ve Take-Two'ya göre bu seri, eğlence dünyasının en başarılı, ikonik ve eleştirmenlerce beğenilen markalarından biri. Grand Theft Auto V ise şu anda 170 milyonun üzerinde sattı.
 
Sektörün içinden Tom Henderson, geçtiğimiz Temmuz ayında Grand Theft Auto 6'nın 2024 veya 2025'te piyasaya sürüleceğini iddia etti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler