Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi!

16.04.2024 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Mafia serisi oyuncuların gönlüne taht kurmuş bir şekilde piyasadaki yerini korumaya hazırlanıyor. Her ne kadar ilk iki oyun büyük oranda sevilse de üçüncü oyun beklentiyi ne yazık ki karşılayamıyor. Ancak şimdi ortaya çıkan yeni söylentilerle beraber serinin yeni oyununun yakında duyurulacağını aktarabiliyoruz.
 
Söylentiler Kurakasis adlı kullanıcıdan geliyor
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan Kurakasis adlı kullanıcı, Take-Two'nun yakın zamanda yeni bir Mafia oyunu duyurusuna hazırlandığını iddia ediyor. Kurakasis daha önce oyunların ticari markalarını keşfederek yeni projeler hakkında önceden bilgiler edinmiş bir isim. Daha önce "Metro Awakening", "Indiana Jones and The Great Circle" ve "Marvel's 1943: Rise of Hydra" gibi oyunların adlarını resmi duyurudan önce ortaya çıkarmıştı.
 
Geçtiğimiz yıl bir sonraki Mafia oyunu için yeni bir iş ilanı yayınlandı. İş ilanı içerisinde oyunun Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirildiği ve prodüksiyon aşamasında olduğu belirtildi. Bunun dışında oyunda gizlilik odaklı sistemin daha fazla geliştirildiği ve dövüş sisteminin de elden geçirileceği ortaya çıktı. Yani Mafia 3'ün nispeten daha gelişmiş bir sürümüyle karşı karşıya geleceğiz.
 
Öte yandan Kotaku, Mayıs 2022 tarihinde yeni oyunun Mafia'nın doğum yeri olan Sicilya'da geçeceğini ve ön bir bölüm niteliğinde olacağını açıkladı. Aynı zamanda 1930'lardaki Tommy Angelo'nun yıllar öncesini konu alacağı bildirdi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler