Tales of Innocence Batı'ya Gelebilir mi?

Namco Bandai oyunu Batı'da çıkarmayı planlıyorsa, bunun için neden bu kadar bekledi?
08.04.2011 11:43 Alkan Adakaner


     2007 yılında Japonya'da DS için piyasaya çıkan Tales of Innocence sonunda Batı'ya mı geliyor. Namco Bandai'nin bu ünlü serisi bazen geç olsa da Batı'da da piyasaya çıkıyor, bu oyun için de böyle bir fırsat var.
 
      Siliconera'nın haberine göre Namco Bandai oyunun marka haklarını tekrar aldı. Firma Japonyaiçin zaten elinde marka haklarını bulunduruyordu, peki bu marka hangi bölge içi alındı? Bu konuda net bir bilgi malesef yok.
 
     Aradan 4 yıl geçtikten sonra ve 3DS'in piyasaya çıkmasından sonra Tales of Innocence'in DS için çıkması bu oyunun hayranlarını sevindirebilir, ama genel kitlenin ilgisini çekmesi zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Innocence Platformlar: DS Geliştirici: Alfa System Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler