Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor

22.05.2024 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini INGAME STUDIOS’un üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Crime Boss: Rockay City, Steam platformuna gelmeye hazırlanıyor. Oyunun yeni sürümü, katil robot temalı ek paket Cagnali's Order ile birlikte oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Ek paket içeriğiyle beraber Steam'deki yerini alacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Crime Boss: Rockay City, 18 Haziran tarihinde Steam platformu üzerinden PC için mevcut olacak. Bildiğiniz üzere oyun ilk olarak 28 Mart 2023'te Epic Games mağazası üzerinden PC için yayınlandı. Ardından 15 Haziran 2023'te ise PlayStation 5 ve Xbox Series konsollar için çıkışını gerçekleştirdi.
 
INGAME STUDIOS geliştirme başkanı Jarek Kolar bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Oyunu geliştirmek için uzun uğraşlar verdik. Bu süreçte topluluğumuza bağlı kaldık ve büyüyen bu topluluk için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Oyunun Steam platformuna gelmesi bizim için büyük bir adım. Sizleri bu heyecanlı deneyime davet ediyoruz."
 
505 Games ayrıca Crime Boss: Rockay City'ye 2025 yılına kadar birçok içeriğin geleceğini açıkladı. Bu kapsamda yeni seviyeler, karakterler ve avantajlar da dahil olmak üzere temalı etkinlikler bizleri bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 4 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 6 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 7 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler