Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu

02.06.2024 15:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Hi-Fi Rush, Ghostwire Tokyo ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Tango Gameworks stüdyosu, bildiğiniz üzere yakın zamanda sahibi olduğu Microsoft tarafından kapatıldı. Özellikle Hi-Fi Rush, oyuncular tarafından sevildi ve birçok dalda ödül aldı. Ancak buna rağmen ekibin kepenkleri kapatıldı.
 
Tango Gameworks devam oyunları geliştiriyordu
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre Tango Gameworks kapatılmadan önce iki farklı duyurulmamış proje üzerinde çalışıyordu. Bu bilgiler ilk olarak Twitter kullanıcısı bogorad222 tarafından tespit edildi. Ekip içerisinde yer alan Tsuyoshi Okugawa'nın LinkedIn sayfasında henüz duyurulmamış iki farklı oyunun olduğu ön plana çıktı.
 
LinkedIn profilinde habersiz bir oyun üzerinde "Grafik Programcısı" ve habersiz bir projede "Lider Programcı" olarak iş yaptığı yer aldı. Bu oyunlardan biri Microsoft x Activision - FTC davası sırasında sızdırılan ve 2024 mali yılı içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Ghostwire: Tokyo'nun devam projesi. İkinci oyunun ise Hi-Fi Rush'ın devamı olacağı yönünde çeşitli söylentiler mevcut.
 
Geldiğimiz noktada stüdyo kapatıldığı için bu projeleri ne yazık ki göremeyeceğiz. Peki siz Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush'ın devam oyunlarını görmek ister miydiniz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 3 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler