Tchia altı haftada bir milyon oyuncuya ulaştı!

04.05.2023 14:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Kepler Interactive ve geliştirici Awaceb tarafından oyunculara sunulan açık dünya macera oyunu Tchia, ilk altı haftasında bir milyondan fazla kullanıcı tarafından oynandı. Renkli sanat tarzıyla ve eğlenceli içerikleriyle karşımıza çıkan yapım 21 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun ayrıca PlayStation Plus'ta yer alıyor. Extra ve Premium üyeleri (Oyun Kataloğundan) oyuna erişim sağlayabiliyor.
 
Eğlenceli bir ada macerasını bizlere aktarıyor
 
 
 
Eğlenceli bir macera deneyiminin bizlere sunulduğu oyunun diğer taraftan fiziksel sürümleri de yayınlanacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanacak olan fiziksel sürümler Maximum Games tarafından 18 Temmuz'da satışa sunulacak. Oleti adlı bu fiziksel sürüm içerisinde oyuncuların teknelerini özelleştirmelerine olanak sağlayan bir kozmetik paket, ukulele, planör ve çeşitli kıyafetler yer alacak.
 
Tchia biz oyuncuları açık dünyaya bırakıyor ve burada çeşitli aktivitelere katılabiliyoruz. Oyunda bulabildiğimiz tüm hayvanları ve nesneleri yönetebiliyor ve tamamen çalınabilir Ukulele ile çeşitli müzikler yapabiliyoruz. Renkli ve ilgi çekici görsel tarzıyla karşımıza çıkan bu yapım Epic Games mağazasında 309 TL, Playstation mağazasında ise 299,00 TL'den satışta.
 
Tchia yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tchia Platformlar: PC Geliştirici: Awaceb Dağıtıcısı: Awaceb Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 29 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler