Tchia Steam Platformuna Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

01.12.2023 14:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Awaceb, Tchia'nın PC sürümünü Mart 2024'te Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Tchia ilk olarak 21 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanmıştı. Steam sürümü, yeni kıyafet perks sistemi, yeni kozmetik eşyalar ve sekiz yeni güçlü ruh melodisi gibi yeni özelliklerle beraber sunulacak.
 
Tropik bir açık dünya macerası sizleri bekliyor
 
 
 
Tropik bir açık dünya macerasına geçiş yapabileceğiniz oyunda fizik tabanlı bir yapı bulunuyor. Oyun içerisinde tırmanabiliyor, süzülebiliyor, yüzebiliyor ve teknenle bir güzel adadan diğerine yelken açabiliyorsun. Ayrıca dilediğin hayvan veya nesnenin kontrolünü ele geçirebiliyor ve tümüyle çalabildiğin ukulelenle müzik yeteneğini sergileyebiliyorsun.
 
Tchia'nın özel yeteneği, bulduğun herhangi bir hayvanı ya da nesneyi kontrol edebilmeni sağlıyor. 30'dan fazla oynanabilir hayvan ve yüzlerce nesne ile istersen bir kuş olarak etrafta uçabiliyor, bir balık olarak okyanusu keşfedebiliyor ya da bir köpek olarak kazıp hazineleri çıkarabiliyorsun.

Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tchia Platformlar: PC Geliştirici: Awaceb Dağıtıcısı: Awaceb Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 29 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler