Tekken 7 ve Tekken 8 Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

23.07.2023 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için ilk Kapalı Beta sürecini başlattı ve bu kapalı betayla beraber oyunun görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler ve içerikler alınarak şu anda Tekken 7 ile bir karşılaştırma videosu yayınlandı. Yayınlanan video erken grafik karşılaştırmasını bizlere aktarıyor. Yani ilerleyen süreçte Tekken 8 için yeni gelişmeler gelebilir.
 
Karşılaştırma videosu farkı ortaya çıkarıyor
 
 
 
Tekken 7 ve Tekken 8 için karşılaştırma videosu iki oyunda bulunan tüm karakterlerin (3B) modellerini karşılaştırıyor. Karşılaştırma sayesinde yeni Tekken oyunundan bekleyebileceğiniz grafiksel iyileştirmeler hakkında çeşitli fikirlere sahip olabiliyorsunuz. En azından beklentinizi buna göre ayarlayabilirsiniz.
 
Biraz daha detaya göz atacak olursak Tekken 7, Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirildi ve 2017 yılında çıkış yaptı. Öte yandan Tekken 8, Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştiriliyor ve henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. 
 
Karşılaştırma videosuna bakacak olursak açıkça görüldüğü üzere Tekken 8'deki tüm karakterler daha iyi görünüyor. Ancak oyuncular SF5 ve SF6 arasındaki grafik sıçramasının bu oyunda yer almadığını belirtiyor. Ek olarak Tekken 8 için oyuncular daha çok yükseltilmiş / geliştirilmiş bir sürüm gibi hissettiklerini açıklıyor. Ancak her zamanki gibi oyunun çıkışını beklemekte fayda var.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 2 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 4 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 4 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler