Tekken 8 Demo Sürüm Tarihleri Açıklandı

13.12.2023 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için 14 Aralık'ta PlayStation 5 için, 21 Aralık'ta ise Xbox Series ve PC için bir demo yayınlayacağını duyurdu.
 
Demo içerisinde farklı farklı oyun modları yer alıyor  
 
 
 
Yayınlanacak olan demo sürümü içerisinde Tekken serisine hiç oynamamış kişiler Tekken 8 dünyasına daha iyi adapte olabilecek bir yapıyla karşılaşacak. Aynı zamanda burada birçok modla beraber oyuna giriş yapacak ve ilgi çekici savaşlara katılma fırsatı elde edecek.

Demo içerisinde hikaye ve arcade Quest gibi modların yanı sıra "Super Ghost Battle" ve "Versus" tarzı modlar da aynı zamanda oyunculara sunulacak. Ücretsiz olarak sunulacak olan bu demo sayesinde oyunun hem yapısını öğrenecek hem de karakterlerin stillerine bir göz atacak hem de oyundan neler bekleyeceğinize dair çeşitli bilgiler edinebileceksiniz.
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler