Tekken 8 için Jun Kazama oynanış fragmanı yayınlandı

28.03.2023 19:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Belirli aralıklarla yayınlanan oynanış fragmanlarına bir yenisi daha eklendi. Bandai Namco, Tekken 8 için Jun Kazama karakterini gösteren yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragman içerisinde karakterin nasıl görüneceği, hangi animasyonlara sahip olacağı, dövüş yeteneklerinden bazıları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tekken 8 hem PC hem de yeni nesil konsollara geliyor
 
 
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çıkış tarihi belli olmayan oyun bizlere üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde Tekken serisinde yer alan ikonik karakterler yer alıyor ve bunları dilediğimiz gibi deneyimleyebiliyoruz.
 
Tekken 8, serinin çıkış yapacak olan en yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun içerisinde günümüz teknolojileriyle hazırlanmış grafikler, ilgi çekici animasyonlar, dövüş mekanikleri ve atmosferler yer alıyor. Uzun soluklu bir dövüş deneyimi bu oyunda bizleri bekliyor.
 
Tekken 8 - Jun Kazama oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler