Tekken 8 için Ling Xiaoyu oynanış fragmanı yayınlandı

30.03.2023 11:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tekken serisinin en yeni oyununda yer alacak karakter Ling Xiaoyu için  yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu oynanış fragmanı içerisinde karakterin nasıl bir yapıya sahip olacağı, hangi animasyonlarla karşımıza çıkacağı, dövüş tekniklerinin ne olacağı ve daha fazlasının yanıtı yer alıyor.
 
Tekken 8 için oynanış fragmanları yayınlanmaya devam ediyor
 
 
 
Kısa aralıklarla yayınlanmaya devam eden karakter oynanış fragmanları ile Tekken 8'in tüm karakter kadrosu ortaya çıkıyor. Önceki serilerde yer alan tüm karakterler bu yeni oyunda da yer alıyor ve bunların üstünde ustalaşmak da tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Geçtiğimiz süreçte oyun için birçok karakter oynanış fragmanı yayınlandı ve bu karakterler arasında Paul Phoenix, Jin Kazama, Nina Williams, Kazuya Mishima, King, Lars Alexandersson, Jun Kazama ve daha fazlası bulunuyor.
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Tekken 8 - Ling Xiaoyu oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
XDefiant İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 20 Dk önce Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler