Tekken 8 için yeni fragman Hwoarang karakterini tanıtıyor

13.05.2023 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için yeni karakter tanıtımlarını yayınlamaya devam ediyor. Son yayınladığı fragman Hwoarang karakterini bizlere sunuyor. Fragman içerisinde karakterin tarzı, animasyonları ve dövüş mekanikleri bizlere aktarılıyor.
 
Tekken 8 için hala bir çıkış tarihi yok
 
 
 
Tekken 8 şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Oyunun hala bir çıkış tarihi açıklanmadı. Serinin yeni oyunu bizlere üst düzey bir dövüş aksiyon deneyimi sunmayı hedefliyor. Önceki oyunlarda yer alan içeriklerin yeni ve gelişmiş sürümlerinin bu oyunda yer alması bekleniyor.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Tekken 8, yeni nesil donanım ve teknolojinin gücünden yararlanıyor. Oyunda karakter hareketlerini yansıtmak için farklı teknikler uygulanıyor ve yüksek çözünürlüklü grafiklerle bizleri bekliyor. Yüksek çözünürlükle beraber karakterlerin saçından tırnağına kadar olan modellemeleri de daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Tekken 8 - Hwoarang karakter tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler