Tekken 8 kapalı alfa testi Avrupa için duyuruldu

03.04.2023 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için bu yılın Nisan ve Mayıs aylarında Avrupa ve Kuzey Amerika için iki kapalı alfa test oturumunu duyurdu. Yapılan duyuru, Evo 2023 Tekken 7 turnuvasının son gününe denk geliyor.
 
Test süreci fiziksel olacak
 
 
 
Her iki alfa test oturumu yüz yüze şekilde yapılacak ve ilki 22 Nisan'da Fransa'nın Lyon kentinde canlı olarak gerçekleştirilecek. Bu oturum 23 Nisan'a kadar geçerli olacak ve oturumun adı The Mix Up olacak. Bir sonraki kapalı alfa test etkinliği Combo Breaker ise 26 Mayıs'tan 28 Mayıs'a kadar ABD'nin Illinois kentinde gerçekleşecek. 
 
Bu kapalı alfa testlerinin hangi oyun modlarını veya hangi karakterleri içereceğini bilmiyoruz ancak ilgileniyorsanız, bu bağlantı üzerinden etkinliklere kaydolabilirsiniz. Başvuru yapmak için StratGG hesabınızı Espor Turnuva Portalına bağlamanız gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler