Terminator: Resistance Çıkış Fragmanı

14.11.2019 16:25 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Reef Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Teyon'un yaptığı Terminator: Resistance'dan çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Oyun Avrupa ve Avustralya için yarın yani 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açılacak. Oyunun Kuzey Amerika sürümü ise geçtiğimiz haftalarda ne yazık ki ertelenmişti ve 10 Aralık'ta erişime açılacak.
 
Fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Terminator: Resistance tek oyuncu odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunu. James Cameron'ın The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmlerine dayanan orijinal bir hikayeye sahip olacak. Kıyamet sonrası Los Angeles'ta, Judgment Day'den yaklaşık 30 yıl sonrasında geçecek.

Terminator: Resistance'ta oyuncular Jacob Rivers adlı yeni bir kahramanın rolünü üstlenecek. Resistance Pacific Division'da bir asker olan Jacob Rivers kısa sürede Skynet'in tehdidi tarafından yok edilmesi için hedef alındığını öğrenecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 22 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler