Terminator: Resistance - Complete Edition Yakında Xbox Series Konsollarına Geliyor

27.07.2023 19:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Reef Entertainment, Xbox Series konsolları için Terminator: Resistance – Complete Edition'ı hem fiziksel hem de dijital olarak 27 Ekim'de piyasaya süreceğini duyurdu. Terminator: Resistance – Complete Edition sürümünde Terminator: Resistance Enhanced, Kyle Reese'in rol aldığı hikaye genişlemesi “Annihilation Line” ve “Infiltrator Mode” yer alıyor.
 
Bu sürüm tüm içerikleri bünyesinde barındırıyor
 
 
 
Complete Edition paketi Terminator evreninde geçen (resmi ve lisanslı) birinci şahıs nişancı oyunu Terminator: Resistance'ın gelişmiş bir sürümünü içeriyor. Aynı zamanda Kyle Reese'in başrolde olduğu hikaye genişlemesi “Annihilation Line” ve oyuncuların evrenin kontrolünü ele geçirme şansı bulduğu Infiltrator Mod da bu paket içerisinde yer buluyor. Oyuncular bu modda ikonik T-800 serisinin kontrolünü eline alıyor.
 
27 Eylül 2023'te Complete Edition'ın yayınlanmasından bir ay önce Xbox One'da Terminator: Resistance'a sahip olan oyuncular Xbox Series X|S'e ücretsiz bir dijital yükseltme alacak.
 
Terminator: Resistance Enhanced konsol tarafında ilk olarak PlayStation 5 için 30 Nisan 2021'de piyasaya sürüldü. İndirilebilir içerik "Annihilation Line" ise ilk olarak 10 Aralık 2021'de oyunculara sunuldu. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler