Terminator: Resistance Enhanced PS5 için Duyuruldu

16.12.2020 18:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Reef Entertainment ve geliştirici Teyon, tek oyunculu FPS oyunu Terminator: Resistance Enhanced sürümünü PlayStation 5 için duyurdu.

26 Mart 2021'de çıkacak.

PlayStation 4'te Terminator: Resistance'a sahip olanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz olarak yükseltebilecek.
 
PlayStation 5 versiyonu dört kat hızlı yükleme süreleri, 4K çözünürlükte 60 kare hızı, yüksek çözünürlüklü dokular, yüksek poligon sayısı, tessellation, iyileştirilmiş ışıklandırma, dinamik gölgeler, iyileştirilmiş post-processing (antialiasing, bloom ve daha fazlası) ve daha detaylı parçacık efektleri sunacak. 
 
Terminator: Resistance Kasım 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapmıştı. 2021 yazında oyunun PlayStation 5 ve PC versiyonlarına ücretli genişleme paketi gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler