Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

01.06.2024 14:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing açık dünya simülasyon yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown'un çıkış tarihini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere gör, yapım 12 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürülecek.
 
Üst düzey sürüş dinamikleriyle geliyor 
 
 
 
Test Drive Unlimited 2'nin piyasaya sürülmesinden 13 yıl sonra serinin en yeni devam oyununda Hong Kong adasına doğru adım atmaya hazırlanacak ve burada üst düzey bir sürüş dinamiği ile karşı karşıya kalabileceğiz. Devasa çok oyunculu yarış deneyimini keşfedebileceğimiz oyunda yenilikçi oynanış sistemleri ve titizlikle hazırlanan araç detaylarına göz atabileceğiz.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown’da oyuncular, kendi garajlarını geliştirebilecek, yeni araçlar alabilecek, bayilere giderek yeni araç detaylarına göz atabilecek ve araçlarını özelleştirebilecekler. Tam bir deneyim elde etmek için açık dünyada gezip tozabileceksiniz. Bunun yanı sıra yapımda her bir aracın farklı sürüş dinamikleri bulunacak ve araçları özelleştirip kişiselleştirebileceksiniz.
 
Hong Kong Adası'nı keşfedebileceğimiz yapımda benzersiz konumlar, dar sokaklar, ana yollar, daha yollar ve çok daha fazlası bizi bekliyor olacak. Oyunun ayrıca Standart, Sharp ve Gold sürümleri bulunacak. Paketlerin fiyatları sırayla 60, 80 ve 90 dolar olacak. Ülkemizde ise 25 dolardan başlıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 11 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler