Test Drive Unlimited Solar Crown için Kötü Haber: 2024'ün Başlarına Ertelendi

13.07.2023 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini KT Racing'in üstlendiği açık dünya araç sürme yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024'ün başlarına ertelendi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca 24 Temmuz'da tüm platformlarda geçerli ve kullanıcıların resmi web sitesi üzerinden kaydolabilecekleri üç günlük bir kapalı beta testi de başlayacak.
 
Erteleme haberi oyun için gerçekleştirilen etkinlik ile beraber geldi
 
 
 
2023 yılından 2024'ün başlarına ertelenen Test Drive Unlimited Solar Crown için bu haber, geliştirme ekibinin yer aldığı 30 dakikalık bir etkinlik olan TDU Connect sırasında geldi. Burada oyun hakkında çeşitli detayların sunulmasının yanı sıra erteleme haberi bekleyenlere aktarıldı. Oyun uzun süredir geliştirilme aşamasında yer alıyor ve bu süreç daha da uzayacak gibi.
 
Etkinlik sırasında konuklar, 1:1 ölçekte yeniden oluşturulan Hong Kong Adası'nın farklı taraflarını keşfetti. Tur, KT Racing ekibi tarafından oluşturulan Solar Hotel'de başladı ve buradan farklı bölgelere doğru geçiş yapıldı. Açık dünya içerisinde yer aldığımız oyunda çeşitli etkinliklere katılabileceğimiz ve diğer oyuncularla beraber sohbet edebileceğimiz bir yapının da yer alacağı belirtildi.
 
Test Drive Unlimited serisinin yeni oyunu, önceki oyunların temelini korurken çok oyunculu yarış türüne modern bir bakış açısı sunmayı hedefliyor. 
 
Etkinlik videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited Solar Crown Platformlar: PC Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 11 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler