Test Drive Unlimited Solar Crown için Yeni Fragman Yayınlandı

14.12.2023 12:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown için "The Racer" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Beklenen devam oyunu önümüzdeki yıl geliyor 
 
 
 
Uzun zamandır beklenen bir yapım olan Test Drive Unlimited Solar Crown oyunu içerisinde Hong Kong adasına geçiş yapabiliyor ve burada daha önceden de belirttiğimiz gibi hayalinizdeki o lüks hayatı yaşamaya başlıyorsunuz. Oyun dahilinde araba temalı bir yapı yer alıyor ve bildiğiniz üzere simülasyon unsurları ile beraber hem yaşam tarzı hem de sosyal yaşam deneyimini burada elde edebiliyorsunuz.

Yeni oyun içerisinde önceki oyunların DNA'sı korunurken aynı zamanda çok oyunculu yarış türüne yeni bir bakış açısı getirilmek isteniyor. Bu bakış açısı ile beraber oyunculara yepyeni bir deneyim sunmak ana hedeflerden bir tanesi.

Yeni yayınlanan fragmanda da anlayabileceğiniz üzere oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca adayı özgürce keşfedebiliyor ve burada farklı farklı etkinliklere ve yarışlara katılabiliyorsunuz. Lüks yaşam tarzınızı yaşayıp en iyi arabaları kullanabileceğiniz bu yapım 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited Solar Crown Platformlar: PC Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler