The Coalition Yeni Nesil Gears Deneyimleri Üzerinde Çalışacak Geliştiriciler Arıyor

08.03.2021 07:53 Gazali Çetinkaya

 
The Coalition'ın açtığı iş ilanları stüdyonun yeni Gears of War oyunları üzerinde çalıştığını işaret ediyor.

Tasarımcı, animatör ve mühendis dahil pek çok yeni personel arayan The Coalition'ın "yeni nesil Gears deneyimleri" ve "oyuncuların aklını başından alacak Gears of War oyunları" planladığı belirtilmiş.
 
Bunların yanı sıra Gears serisini yeni seviyelere çıkarmak ve IP'nin geleceğini şekillendirip Microsoft'un eğlence platformlarının ve cihazlarının sınırlarını zorlamaktan bahsedilmiş. Ayrıca servis yazılımı mühendisi pozisyonu listelemesinde stüdyonun modern bulut hizmet teknolojileriyle Gears deneyimini yeniden tanımlamak istediği yazıyor.
 
Serinin en yeni ana oyunu Eylül 2019'de çıkan Gears 5. Ardından Nisan 2020'de sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics çıktı. Yeni oyun hakkında şimdilik resmi bir duyuru yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 21 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler