The Dark Pictures Anthology: Little Hope Sonbahara Ertelendi

11.06.2020 19:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, bu yaz çıkması planlanan The Dark Pictures Anthology: Little Hope'u sonbahara erteledi.

Sonbaharda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Supermassive Games CEO'su Pete Samuels tarafından belirtilene göre corona virüsü sebebiyle 200 kişiden oluşan ekip çalışmalarını evden yürütmeye devam ediyor. Geliştirici ekip dışında aktörler ve sahne ekibi gibi oyunun yapımında önemli rol oynayan diğer iş güçleri de mevcut olaylardan etkilendi ve bu da oyunu biraz geciktirecek. 
 
Until Dawn ve Man of Medan'ın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen yeni korku oyunu Little Hope soyutlanmış bir kasabada geçen ve gizemli bir sis tarafından kapana kıstırılmış dört üniversite öğrencisi ve onların profesörünü konu edinecek. Oyuncular oyun boyunca her bir karakteri kontrol ederek yapmış olduğu eylemler ve vermiş olduğu kararlar ile oyunun gidişatını ve sonunu etkileyebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures Anthology: Little Hope Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler