The Division 2 Çıkış Sonrası Ücretsiz İçerikleri ve Year 1 Pass Detaylandırıldı

28.02.2019 14:00 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment Tom Clancy's The Division 2'nin çıkış sonrası ücretsiz içeriklerini ve Year 1 Pass'ini detaylandırdı.

Detaylar:
 
- Oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yayınlanacak Tidal Basin oyuna Black Tusk'lar tarafından tutulan yeni ve zorlu bir kaleyi ekleyecek.
- Oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yayınlanacak Operation Dark Hours The Division tarihinde ilk 8 oyunculu Raid olacak.
 
1. Bölüm D.C. Outskirts: Yaz 2019'da yayınlanacak 1. Bölüm şehrin kurtuluşu için savaşmak üzere oyuncuları Washington'ın çevresine götürecek iki ana görev ve kayıp bir konvoyun araştırılacağı yeni bir oyun modu ekleyecek.
2. Bölüm Pentagon: The Last Castle: Sonbahar 2019'da yayınlanacak 2. Bölüm oyuncuların Amerika'nın en ikonik konumlarından birinin altına gizlenen sırları açığa çıkaracağı ek ana görevler sunacak.
3. Bölüm: Kış 2019'da yayınlanacak 3. Bölüm The Division 2'nin hikayesinin ilk bölümünü kapatacak ve daha fazla içeriğin gelmesini sağlayacak.
 
Year 1 Pass

Tüm birinci yıl hikaye içeriklerine yedi gün erken erişim.
Tüm birinci yıl uzmanlık yeteneklerine yayınlandıklarında anında erişim.
D.C.'nin düşüşü hakkında daha fazla bilgi veren sekiz gizli görev.
Özel kozmetikler ve harekat üssü projeleri ve kelle avcılığı gibi ilave oyun içi aktiviteler.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store ve Uplay) için 15 Mart'ta çıkış yapacak. Açık beta detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Birinci yıl içerik fragmanını ve sinematik TV reklamını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler