The Division 2 Hikaye Fragmanı

16.01.2019 20:20 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2'nin hikaye fragmanını yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ölümcül bir virüsün New York ve diğer şehirleri etkilemesinin ve dünya nüfusunu kasıp kavurmasının üzerinden yedi ay geçti. Bildiğimiz anlamdaki toplum çöktü. Virüs yayıldığında, sivil olarak gizlenen ajanlardan oluşan Division birimi, savunmanın son hattı olmak için harekete geçti. O zamandan beri geride kalanları korumak ve medeniyeti kaosa sürüklenmekten kurtarmak için yorulmadan savaşıyorlar.
 
Washington D.C. ulusal yıkıma karşı ayakta kalması gereken tek şehirdi, ancak pek çok tehditle yüzleştikten sonra yok olmanın eşiğine geldi. Division için artık risk daha büyük; Washington D.C. çökerse, tüm ulus çöker. Günümüzün sivil rütbelileri olarak siz ve takımınız, salgından sonra toplumun çöküşünü durduracak son umutsunuz.
 
"Tom Clancy's The Division" oyununu yapan ekip tarafından geliştirilen "Tom Clancy's The Division 2", keşfetmenin ve karakter geliştirmenin önemli olduğu, Washington DC'de geçen açık dünya bir aksiyon nişancı RPG oyunudur. Bu dinamik ortam serinin temel özgünlüğünü ve taktiksel kararlarını RPG aksiyon, ticaret ve daha önce görülmemiş özelliklerle birleştiriyor. Ana görevlerden çekişmeli PvP modlarına kadar pek çok etkinliği tek başınıza oynayarak veya en fazla 4 kişilik bir takım ile çevrimiçi ortak oyuna katılarak tamamlayın.
 
Oyun özellikleri
 
Sağlam ve Heyecan Verici Bir Senaryo - Washington D.C. yıkımın eşiğinde. Kanunsuzluk ve istikrarsızlık toplumumuzu tehdit ediyor ve Capitol'deki darbe söylentileri yüzünden kaos büyüyor. Çok geç olmadan şehri kurtarmak için tüm aktif Division ajanlarına olan ihtiyaç umutsuzca giderek artıyor.
 
Yepyeni Gelişme Sistemi - Oyuncuların karakterlerinin becerilerini ve yeteneklerini geliştirmeye devam etmeleri için 3 yeni uzmanlık seçeneği sunan esnek ve çok yönlü yepyeni bir gelişme sistemini deneyimleyin.
 
En İyi Oyun Sonu ve Çıkış Sonrası İçeriği - The Division 2, "oyun sonu önceliği" ilkesi ile tasarlanmıştır ve oyuncuların ana senaryoyu tamamladıktan sonra yeni, benzersiz ve çeşitli etkinliklere her zaman erişebilmelerini sağlar. Oyun sonu içerikleri, yepyeni zorluklar ve gelişme sistemleri, benzersiz şaşırtmalar ve sürprizler ve ilk kez olarak baskınlar sunacak. The Division 2, düzenli olarak yeni çıkış sonrası içerikler sunacak: Tam bir yıl boyunca ücretsiz ek hikayeye dayalı görevlere, harita genişlemelerine ve oyun modlarına erişebileceksiniz.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Mart 2019'da çıkacak. 7 - 10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek betaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler