The Division Betası Ertelendi, Alfa Tarihi Açıklandı

07.12.2015 17:32 Samet Konuksal


    Uzun süredir büyük merakla beklense de son dönemlerde kayıplara karışan oyunlardan The Division'ın beta dönemi içerisinde bulunduğumuz Aralık ayında başlayacaktı. Bir süre sessiz kalan Ubisoft, erteleme haberiyle karşımıza çıktı.
 
    Yapılan duyuruda The Division'ın beta döneminin 2016'nın ilk çeyreğine ertelendiği belirtildi. Ek olarak Xbox One'a özel alfa döneminin bu ay içerisindeki 9 - 12 Aralık tarihleri arasında düzenleneceği açıklandı. The Division'ın betası PC, PS4 ve Xbox One için hazırlansa da, alfayı sadece Xbox One sahipleri oynayabilecek.
 
    Bu arada yapımcı ekip bugünden itibaren alfa kodlarını yollamaya başladı. Eğer Xbox One sahibiyseniz mailinizi kontrol etmekte yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 32 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler