The Division Betası Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

27.01.2016 14:25 Talha Aynacı

 
     Uzun süredir tartışmaların odağında olan, MMO benzeri yapısı ve Tom Clancy'nin kaleminden çıkma dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken The Division bu haftasonu kapalı betaya başlıyor. Xbox  One, PlayStation 4 ve PC'de gerçekleşecek kapalı beta ile 2013'de gerçekleşen meşhur tanıtım videosu sonrasında The Division ilk kez bu kadar yakından oyuncularla temasa geçecek.
 
Açık dünya oynanışına sahip RPG shooter oyunu olarak tanımlayabileceğimiz yapım, Yazar Clancy'nin kurgusal teçhizatlarıyla renklendirilmiş bir dünyaya sahip.
 
Beta Ne Zaman Başlıyor?
 
Xbox One sahipleri özel olarak 1 gün önce 28 Ocak Perşembe (yarın) günü, Türkiye saatiyle gündüz 11:00'da kapalı betaya dahil olabilecekler. Ertesi gün 29 Ocak Cuma tarihinde, Türkiye saatiyle 14:00'da PC ve PS4 sahipleri kapalı betaya dahil olabilecekler.
 
Beta'ya Nasıl Dahil Olabilirim?
 
Teknik olarak kapalı beta diye adlandırılsa da,  The Division'ı  önsipariş edenlerin dahil olabileceği gibi, resmi siteye kayıt yaptırabilir ve talihin yüzünüze gülmesini bekleyebilir ya da G2A.com gibi sitelerden kapalı beta için kod satın alabilirsiniz.
 
Beta'nın Boyutu Ne Kadar?
 
Yükleme için 50 GB boş alana sahip olmanız gereken beta 28 GB alan kaplıyor. Kapalı betaya giriş koduna sahip olanlardansanız, ön yüklemeyle oyunu şimdiden indirebilirsiniz.
 
PC İçin Sistem Gereksinimleri Neydi?
 
Minimum Sistem Gereksinimleri

- İşlemci: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100 veya daha iyisi.
 
- RAM: 6 GB RAM
 
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 - 2 GB VRAM | AMD Radeon HD 7770 - 2 GB VRAM veya daha iyisi.
 
- DirectX 11

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

- İşlemci: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350 veya daha iyisi.
 
- RAM: 8 GB RAM
 
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 | AMD Radeon R9 290 veya daha iyisi
 
- DirectX 11

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler