The Division PC için Duyuruldu + Yeni Video

20.08.2013 13:15 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un ilk olarak sadece yeni nesil konsollar için duyurduğu The Division adlı oyunu PC oyuncularının ısrarlı talepleri üzerine bu platform için de duyuruldu. Oyunun PC sürümü muhtemelen konsol sürümleriyle aynı anda piyasaya çıkacak.
 
    Bunun yanında The Division'ın yardımlaşma sistemi ile ilgili de bir video yayınlandı. Örneğin siz oyunu konsolunuz veya PC'nizde oynarken bir diğer oyuncu tabletiyle size yardımcı olabilecek. Aşağıdaki videoda da görüldüğü gibi savaşmanıza, savunmanıza, destek birimlerinin çağrılmasına, özelleştirmeler ve level atlama gibi şeyler tabletler yoluyla yapılabilecek.
 
    Bu videoda özellikle tablet yoluyla helikopterden füze ateşlenme sahnesi gerçekten de etkileyiciydi. İşte oyunun yeni videosu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler