The Division PC'lere Gelebilir

Arz talep meselesi!
25.06.2013 12:50 Gökhan Yılmaz

 
     Tom Clancy's The Division, E3'te gösterildiğinden beri pek çok kez uzun uzun konuşuldu. Yeni nesilin tüm nimetlerinden yararlanan oyun ne yazık ki PC'lere gelmiyor, şimdilik. PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulan oyunun ardından pek çok PC oyuncusu forumlarda ve yaptıkları imza kampanyaları ile sesini duyurmaya çalıştı. Ve seslerini duyurmayı başardılar.
 
     The Division ekibinden Ryan Barnard şunları söyledi: "Oyun 2014 yılında PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak fakat diğer platformları saf dışı edeceğiz diye bir şey yok. Biz de interneti takip ediyoruz!"
 
     Bunun ne anlama geldiği sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: "Ubisoft bir oyunun tüm potansiyelini kullanmayı hedefleyen bir firmadır, nerede talep varsa orada arz vardır."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler