The Division Steam'de 180 TL'den Ön Siparişe Açıldı

28.10.2015 19:33 Samet Konuksal


    2016'nın büyük merakla beklenen oyunlarından The Division'un ön sipariş süreci bugün itibariyle Steam'den de resmi olarak başlatıldı. PC oyuncularının en çok tercih ettiği dijital mağaza olan Steam'de The Division'ın fiyatı oldukça tuzlu.
 
    Mart 2016'da çıkması beklenen The Division'ın normal sürümünün Steam'deki ön sipariş fiyatı 180 TL olarak belirlendi. Oyunun Gold Edition sürümü ön sipariş sürecinde indirimli şekilde 207 TL'den satılıyor olsa da, normalde 230 TL'den listelendiğini görüyoruz.
 
    The Division'ı ön siparişle satın alanların kapalı betaya girme hakkı elde ettiğini ve oyun içindeki Hazmat Gear Set'e erişebildiğini belirtelim. Gold Edition sürümünde ise ana oyun, Season Pass içerikleri ve oyun içi özel National Guard Gear Set bulunuyor.
 
The Division'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 4 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 23 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler