The Division için Web Tabanlı Klan Sistemi

29.06.2013 07:23 Alkan Adakaner


    E3 fuarının bomba oyunlarından bir tanesi olan The Division Ubisoft'un son yıllardaki en ilgi çekici yapımlarından biri. Playstation 4 ve Xbox One için hazırlanan bu oyunun multiplayer modu ile ilgili bazı açıklamalar yapıldı.
 
    Ubisoft yetkilileri The Division'da bir klana katılım sınırı olmayacağını ve şu an "oldukça geniş web tabanlı klan sistemi" üzerinde çalıştıklarını açıkladılar. Buna karşı PVP kapışmalarında oyunda oldukça önemli bir yer kaplayacağı belirtiliyor.
 
     2014 yılında piyasaya çıkacak olan The Division'ın PC sürümü için de bir imza kampanyası başlatıldı. Muhtemelen Ubisoft ileride oyunun PC sürümünü de piyasaya çıkaracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler