The Division'da Aynı Hesapla 4 Farklı Karakter Oluşturabileceksiniz

13.11.2015 20:18 Tunahan Başol


     Duyurulduğu dönemde hemen her oyuncuyu büyük bir heyecan içine sokan The Division bildiğiniz gibi nihayet mart ayında çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun çıkışı yaklaştıkça Ubisoft'tan oyun hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     Oyuncular tarafından sorulan soruların yanıtlandığı yeni videoda The Division'da aynı hesap üzerinden 4 farklı karakter oluşturabileceğimiz onaylandı. Ana menüde istediğiniz karakteri seçme şansı sunacak olan oyunda istediğiniz zaman ana menüye dönüp karakter değişimi yapabileceksiniz.
 
"Bu oldukça güzel bir özellik çünkü farklı seviyelerdeki arkadaşlarınızla farklı zamanlarda oynamak isteyebilirsiniz. Böylelikle bir arkadaşım The Division'a yeni başlıyorsa ben de yeni bir karakter oluşturup ona katılabilir, ona önemli şeyleri gösterebilirim."
 
    Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler