The Division'ı Hafta Sonu PC'de Ücretsiz Oynayın

15.12.2016 01:17 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft'un TPS oyunu Tom Clancy's The Division'ı bu akşamdan itibaren pazar gecesine kadar PC'de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Ubisoft resmi sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte 15-18 Aralık tarihleri arasında oyunun PC'de ücretsiz oynanabilir olacağını açıkladı.
 
   Ücretsiz oynama imkanının tam başlama saati 15 Aralık 20:00. Bitiş saati 18 Aralık 00:00. Ön yükleme ise açılmış durumda. Uplay üzerinden indirebilirsiniz. 
 
   Ücretsiz sürümde yapılan ilerleme oyun satın alındığı takdirde tam sürüme aktarılacaktır.
 
   Tom Clancy's The Division, 8 Mart 2016 tarihinde PS4. X1 ve PC için çıkış yaptı. Oyun Underground ve Survival genişlemelerini alarak güncel kalmaya çalışıyor. Ayrıca Last Stand adıyla yeni bir genişleme paketi daha sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler