The Division'ın Beta Tarihi Duyuruldu!

15.01.2016 18:43 Samet Konuksal


    İlk yayınlanan videosuyla beraber büyük bir heyecan oluşturan fakat daha sonra gördüğümüz Ubisoft facialarından sonra hafiften soğumaya başladığımız The Division için çıkışa doğru yaklaşıyoruz. Bu senenin merakla beklenen oyunları arasında yerini alan The Division için beta tarihleri paylaşıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre The Division'ın beta sürecini ilk başta Xbox One oyuncuları 28 Ocak tarihinden itibaren oynamaya başlayacaklar. Daha sonrasında ise 29 Ocak tarihinden sonra oyunun beta dönemine PC ve PlayStation 4 oyuncuları da dahil edilecek. Beta süreci 31 Ocak'a kadar devam edecek. 
 
    The Division'ın beta sürecine oyunu ön siparişle satın alan kişiler doğrudan katılma şansı elde ediyorlar. Ancak yine de beta kayıtları için buraya tıklayıp şansınızı deneyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler