The Division'ın Çıkış Sürümünde Bazı Bölgeler Eksik Olacak

18.01.2016 02:39 Samet Konuksal


    ABD'nin New York eyaletindeki bölgeleri bire bir olarak göreceğimiz The Division için gelen yeni duyurularda bu bilginin tam anlamıyla gerçek olmadığı açıklandı. Yapılan duyuruya göre The Division'ın çıkış sürümünde, oyunda olması gereken bazı bölgeler eksik olacak.
 
    Bir röportajda konuşan oyunun yönetmeni Magnus Jansen yaptığı açıklamalarda ekibin ilk olarak Manhattan bölgesine yoğunlaştığını belirtirken, New York'tan Brooklyn gibi bölgelerin oyunun çıkış sürümünde yer almayacağını açıkladı. Halbuki The Division'ın E3 2013 tanıtım videosunda Brooklyn bölgesinden sahneleri görmüştük. 
 
    Oyundaki bölgelerin gerçektekilerle bire bir şekilde baz alınarak tasarlandığını belirten Jansen, sadece Manhattan bölgesinin bile The Division'da oldukça büyük bir açık dünya alanı sunduğunu söyledi. Elimizdeki duruma bakacak olursak daha önce gösterilen Brooklyn veya New York'un diğer bölgelerini The Division için DLC olarak görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler