The Division'ın Oyun Sistemi Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı

06.10.2014 14:25 Samet Konuksal


    Normalde bu senenin sonu için planlanan fakat daha sonrasında 2015'e ertelenen The Division'ı PC, PS4 ve Xbox One'da göreceğiz. Oyunun yönetmeni Ryan Barnard, önümüzdeki senenin büyük merakla beklenen oyunuyla ilgili yeni bilgiler paylaştı.
 
    Barnard'ın söylediklerine göre The Division'daki bölgeler üç farklı türde karşımıza çıkacak. Öncelikle oyunda Destiny misali bir tane 'Social Zone' bulunacak. Burada oyuncular birbirleriyle iletişime geçebilecekler. Ancak The Division'ın hikayeye odaklanan görevlerinin bulunacağı ikinci bölge türünde sadece grup arkadaşlarımızı görebileceğiz. Bu bölgelerde PvP yapmak mümkün olmayacak.
 
    Barnard'ın 'Dark Zone' olarak adlandırdığı üçüncü bölge türünde ise oyuncuların beklediği mekanikler karşımıza çıkacak. Burada hem görevleri yapabilecek, hem de diğer oyuncularla PvP mücadelelerine girebileceğiz. 
 
    Oyunun DayZ veya benzeri oyunlardaki gibi tam anlamıyla MMO dinamikleri içermemesi bazı oyuncuların keyfini kaçıracaktır. Durum böyle olunca The Division'daki 'Dark Zone' adı verilen bölgelerin ana haritanın ne kadarını kaplayacağı da ayrı bir merak konusu oluyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler