The Division'ın PC Sürümü Basit Bir Port Olmayacak

20.12.2013 10:19 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Ubisoft'un yeni açık dünya aksiyon oyunu The Division ilk olarak Playstation 4 ve Xbox One için duyurulmuştu. PC oyuncularının yoğun istediği sonucunda The Division'ın PC sürümünün de çıkacağı açıklandı.
 
     Geliştiriciler oyunun PC sürümünün basit bir port (uyarlama) olmayacağını söylüyorlar. Bu konudaki açıklama şu şekilde:
 
    "Bildiğiniz gibi Massive'in (geliştirici stüdyo) kökleri PC platformundadır. Şu an sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve PC'de yüksek kalitede bir deneyim sunmak için çaba sarf ediyoruz. Oyunun PC sürümünün basit bir port olmayacağına, tam teşekküllü ve optimize edilmiş bir oyun olacağına emin olabilirsiniz. Her platformda ödün vermeden en iyi deneyimi sunmak istiyoruz."
 
    Ubisoft'un konsollardan PC'ye oyun uyarlama konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz, ama The Division'ın geliştiricisi Massive işini oldukça ciddiye alıyor gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler