The Division'ın Season Pass'i Steam'de 170 TL

08.03.2016 23:51 Alkan Adakaner

 
 
 
    Sadece ülkemizdeki oyuncular değil, refah seviyesi en yüksek ülkelerde bile DLC ve Season Pass konusundaki sömürü şikayet konusu. Bizim gibi büyük bölümü alım gücü sınırlı ülkelerde ise oyuncu olmak bazen zor olabiliyor.
 
    Daha önce Fallout 4'ün Season Pass'inin 169,50 TL olduğunu haber yapmıştık. Şimdi de Ubisoft'un bugün piyasaya çıkan oyunu The Division'ın Season Pass'inin fiyatı özellikle ülkemizdeki oyuncuların tepkisini çekecektir. 
 
    The Division'ın ana oyunu 179 TL iken Season Pass'i ise 170 TL'den satılıyor. Yani tam içeriğe sahip olmak için aslında 2 oyun parası ödemek zorunda kalıyoruz. Özellikle online oyunlarda yeni gelen içerik alınmadığında diğer oyunculardan soyutlanmış hissettiğimiz de bir gerçek.
 
    Gerçekten bir oyun kaliteli olsa da bütün içeriklerine ulaşabilmek için ülkemizde 349 TL vermeye değer mi? Oyuncuların büyük bölümü için yanıt "hayır" olsa gerek. Sizin düşünceniz nedir?
 
   The Division - Season Pass'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 101 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler