"The Division'un Grafiklerinde Kesinlikle Bir Kısılma Yaşanmayacak"

24.06.2014 21:22 Ömür Gencer


     Reklam yapma konusunda oldukça özen gösteren firmalar arasında Ubisoft kesinlikle yer alır. Bazıları katılmasa da firma, Watch Dogs'u tanıttığı gibi piyasaya sürmedi. Bunun üzerine oyun dünyası, firmanın diğer oyunları için de aynı şeyin yaşanacağından korkar oldu. Downgrade yani grafiklerde kısılmalar yaşanacağı düşünülen oyunların başında The Division geliyor.
 
     Oyunun yönetmeni Ryan Barnard yayınlanan bir röportajında oyuncuların The Division'un grafiklerinin kısılacağı konusunda korkmaması gerektiğini hatta yüksek sistemlerde grafiklerin daha da artabileceğini belirtti.
 
     Barnard oyunun tanıtıldığı gibi görüneceğini şu sözlerle pekiştirdi: "Biliyorsunuz bunun üzerinde çok çalışıyor. Özellikle bu sene. Size gösterdiğimiz şeyi siz de Xbox One, PlayStation 4 ve PC'nizde göreceksiniz. PC'de daha da ileri gidebilir bile."
 
     Barnard bunun dışında pek çok oyuncunun Survival Modunun (hayatta kalma modu) oyunda yer almasını istediğini bildiklerini ve oyuncu topluluğunun isteklerine kulak verdiklerini açıkladı. Yani ilerleyen dönemlerde oyuna hayatta kalma modu eklenebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 12 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler