The Elder Scrolls 6 ile Beklentiler Aşılmak İsteniyor

29.08.2023 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma The Elder Scrolls 6 için birkaç detay daha ortaya çıktı. Uzun süredir ses alamadığımız serinin yeni oyunu 2018 yılında duyuruldu. Oyun 2011'de çıkış yapan Skyrim'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Todd Howard oyun hakkında birkaç açıklamada bulundu
 
 
 
Bethesda'nın yönetmeni ve yönetici yapımcısı Todd Howard, Starfield'ın yaklaşan çıkışıyla beraber GQ ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Beklendiği gibi Starfield haricinde The Elder Scrolls 6 projesi de gündeme geldi. Howard oyun hakkında çok fazla konuşmadı ancak Starfield'dan sonra dümenin kontrolünü eline alacağı bir sonraki oyunda neyi başarmak istediğini aktardı. Bu kapsamda şunları söyledi:
 
"Oyun tam bir fantezi dünyasına sahip olacak ve uzun süre konuşulacak "World Simuılator" deneyimini sizlere aktaracak. Bunu başarmanın da çok farklı yolları var."
 
Diğer taraftan duyuru konusunda da Howard'a "oyunu bu kadar erken duyurmaktan pişman olup olmadığı" soruldu. Howard ise bunun o günden beri aklında olan bir şey olduğunu söyledi. Ek olarak şunları aktardı: "Bunu kendime çok sordum. Açıkçası bu oyunu daha sonraki süreçte duyurmak isterdim."
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan The Elder Scrolls 6 yakın zamanda ne yazık ki karşımıza çıkmayacak. TES 6'yı geliştiren Bethesda, Starfield'ı yaptığından dolayı oyunun en az beş yıl kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 14 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 35 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler