The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

29.10.2021 20:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Ağustos ayında duyurulan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition için bir genel bakış videosu yayınladı.
 
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Geliştirici ekipten yeni sürüm notları:
 
Skyrim'in 10. yılı bizim için çok büyük bir olay ve bu yüzden Skyrim Special Edition sahiplerine bir değil, tam dört eser hediye ederek oyuna keşfedecekleri ilave görevler, kuşanabilecekleri yeni ekipmanlar ve evet, tutabilecekleri balıklar ekliyoruz.
 
Saints & Seducers

İlk olarak 2019'da yayınlanan bu eser, oyunculara (yan görevlerle tamamlanan) iki görevi birleştiren ilave bir hikâye sunuyor. Şu ana kadar tek bir eserde topladığımız en fazla içeriğe sahip olan Saints & Seducers ile yeni zırh setleri, silahlar, düşmanlar ve çok daha fazlası keşfetmeniz için sizleri bekliyor.
 
Rare Curios

Saints & Seducers'ın bir parçası olarak eklenen Rare Curios eseri, Tamriel'in her yerinden ithal edilmiş ilave ürünleri Skyrim'in Khajiit karavanlarına getiriyor. Paranız olduğu sürece bu tüccarlar size özel iksirler, oklar ve zehirler yapmak için gerekli malzemeler de dahil olmak üzere her türden faydalı ürünü sağlayabilir!
 
Survival Mode (Hayatta Kalma Modu)

Kendinizi Skyrim'in vahşi doğasına hiç olmadığı kadar kaptırmak mı istiyorsunuz? Daha önce 2017'de yayınlanan Survival (Hayatta Kalma) Modu'nda Dragonborn'unuz hayatta kalmak için Skyrim'in kendi doğasına karşı savaş veriyor!
 
Fishing (Balıkçılık)
 
Yiyecek toplamak demişken, Skyrim'in yeni Fishing (Balıkçılık) modu da bölgedeki pek çok su kaynağından 20'yi aşkın özgün su canlısını olta ile avlamanıza imkân tanıyor. Yakaladığınız avları ister pişirip yiyin ister ganimet olarak evinize asın ya da akvaryumunuzda besleyin: Seçim sizin! Ücretsiz eserlerle gelen yeni görev zincirleriyle mücadele ederken bölgenin en nefes kesici ve en huzurlu yerlerindeki balık tutma mekânlarında rahatlamak gibisi yok. 
 
YENİ CREATION CLUB İÇERİKLERİ VE SKYRIM ANNIVERSARY EDITION

Yukarıdaki dört eser Skyrim Anniversary Edition sahipleri için ücretsiz olacak. Peki ama oyun için önceden sunulan diğer muhteşem eserler ne olacak? İşte burada devreye The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition giriyor. 11 Kasım tarihinde satışa sunulacak olan Skyrim Anniversary Edition, içinde Skyrim Special Edition'ın tamamı, ARTI daha önce yayınlanan tüm Creation Club eserlerini içeriyor. Evet, yeni gelen bu dört eser de dahil!
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler