The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku

01.06.2024 23:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici KOTAKE CREATE tarafından geliştirilen ve daha çok yürüme simülasyonu olarak sunulan The Exit 8'in devam oyunu Platform 8 çıkışını gerçekleştirdi. Oyun sadece PC platformuna geldi ve Steam üzerinden satın alınabilir. Oyun Dünya çapında 3.99 dolarlık fiyatla karşımıza çıkarken ülkemizde 2.49 dolardan satışta.
 
Japonya metrosunda geçen bir yapım 
 
 
 
Platform 8, The Exit 8'in devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, önceki oyunu oynadıysanız bu oyundan da keyif alacağınızı ifade ediyor. Sonsuza kadar giden bir trende mahsur kaldığımız yapımda tuhaf anomalilere karşı dikkat etmemiz gerekiyor ve bu trenden bir çıkış yolunu bulmak temel amacımız.
 
Yapım içerisinde elbette trende ilerlerken tuhaf olayların meydana geldiğini görebiliyor ve karşımızdaki insanların bir anda tuhaf hallere büründüğünü deneyimleyebiliyoruz. Oyunda Japon metrolarından esinlenilen bir yapı bulunuyor. Korku ve gerilimin yanı sıra yürüme simülasyonu unsurları da bizlere sunuluyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 6 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler