The Falcon and The Winter Soldier Ertelendi

18.07.2020 11:02 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel evreni için hazırladığı ilk dizi olacak olan ve Marvel'ın yeni dönemini başlatacak olan The Falcon and The Winter Soldier dizisi ertelendi.
 
Dizinin ertelenme sebebi koronavirüs salgını sebebiyle durdurulan çekimler. Çekimler ile ilgili yapılan son açıklamada, dizinin sadece 9 günlük bir çekim sürecinin kaldığı söylenmişti. Normalde Ağustos ayında yayınlanacak olan dizinin yeni yayın tarihi bilinmiyor, ancak çok yakında duyurulacağı söylendi.
 
Ayrıca dizinin çok fazla ertelenmesi de beklenmiyor. Bu ertelenme haberinin diğer Marvel dizilerini etkileyeceği biliniyor, ancak filmlere bir etkisi olur mu, onu ilerleyen süreçte göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler