The Falcon and the Winter Soldier, 6 Saatlik Bir Film Gibi Olacak

29.06.2020 11:58 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için yarattığı sinema evreni bildiğiniz gibi Disney+'ın yayınlanması ile birlikte dizi tarafına da kaymaya başlıyor. Marvel'ın ilk dizisi olacak olan The Falcon and the Winter Soldier'ın da yayın tarihine kısa bir süre kaldı ve izleyiciler merak içerisinde.
 
Dizinin başrolü yani Falcon karakterini canlandıran Anthony Mackie, bizi nasıl bir şey olacağı konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Anthony Mackie, dizinin çekimlerinden kurgusuna kadar her şeyin bir film gibi yapıldığını söyledi. The Falcon and the Winter Soldier'ın bir diziden daha çok 6 veya 8 saatlik bir film gibi olacağını söyledi. Bu da bize episodik bir dizi olmadığını ve tek bir konuyu 1 sezon boyunca işlediğini gösteriyor.
 
Umuyoruz ki kaliteli bir yapım izleriz. The Falcon and the Winter Soldier dizisinin Ağustos ayında Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor, ancak salgın sebebiyle ertelenme ihtimali bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler