The Falcon and the Winter Soldier'ın 9 Günlük Çekimi Kaldı

02.07.2020 12:54 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için hazırladığı yeni döneminin ilk dizisi olacak olan The Falcon and the Winter Soldier'ın çekimleri bildiğiniz gibi salgın sebebiyle durdurulmuştu. Şimdi ise kaç günlük çekim kaldığı açıklandı.
 
Geçtiğimiz haftalarda dizinin başrolü Anthony Mackie, çok az bir çekim sürecinin kaldığını açıklamıştı. Şimdi ise direkt olarak gün verildi. Dizinin çekimlerinin bitmesi için 9 günlük çekim kalmış. Oyuncular ve yapım ekibi de şu anda Prag'da yapılacak olan çekimler için hazırlanıyor.
 
Dizinin Ağustos ayında yayınlanması bekleniyor, şu an için bir erteleme haberi yok. Ancak birkaç hafta sonra kısa da olsa bir ertelenme haberi paylaşılabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler